Innovatiivisuus, yhteisöllisyys, kokeilu, keksiminen, avoimuus ja innokkuus, verkostoituminen …

Tämä Blogisivusto esittelee teknologiakasvatusta Pohjois- Hervannan koulussa.

PoHen julkisivu syksy 2010 045Pohen julkisivu 2010 004
 

 

 

 

 

Ihminen ja teknologia -aihekokonaisuuden päämääränä on auttaa oppilasta ymmärtämään ihmisen suhdetta teknologiaan ja auttaa näkemään teknologian merkitys arkielämässämme. Perusopetuksen tulee tarjota perustietoa teknologiasta, sen kehittämisestä ja vaikutuksista, opastaa järkeviin valintoihin ja johdattaa pohtimaan teknologiaan liittyviä eettisiä, moraalisia ja tasa-arvokysymyksiä. Opetuksessa tulee kehittää välineiden, laitteiden ja koneiden toimintaperiaatteiden ymmärtämistä ja opettaa niiden käyttöä.

Pyrimme kehittämään toimintatapoja, joiden avulla voimme toteuttaa teknologiakasvatusta  innovatiivisesti. Tavoitteena on olla aktiivisesti mukana erilaisissa hankkeissa ja kokeiluissa. Pyrimme yhteisöllisyyteen verkostoitumalla ja olemalla avoimia eri tahoja kohtaan kehittääksemme koulullemme sopivia toteutustapoja.

Tervetuloa Blogimme käyttäjäksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *