Vanhempainyhdistys yritysvierailulla

PoHen seitsemäsluokkalaiset oli kutsuttu teknologiapolun nimissä yritysvierailulle Fastems Oy:hyn ja myös meidät vanhempainyhdistykset jäsenet kutsuttiin mukaan tutustumaan hankkeeseen.

Tilaisuus oli erittäin hyvin ja sujuvasti järjestetty, kun tilausbussi haki ja toi vierailijat koulun pihasta Fastemsille, eikä matkoihin näin ollen kulunut turhaan aikaa. Seitsemännet luokat oli jaettu kolmeen ryhmään. Ryhmät olivat sopivan kokoiset, niin että jokainen kuuli esitykset ja sai mahdollisuuden esittää kysymyksiä.

Perillä Fastemsilla meille esiteltiin ensin kuvien ja luennon avulla yhtiön toimintaa ja sen jälkeen pääsimme kiertämään ja katselemaan ihan oikeassa työympäristössä. Näimme mm.robottien testausta ja kuulimme lisää niiden käyttötarkoituksesta.

Yrityksen kaksi edustajaa otti nuoret hyvin mukaan keskusteluun ja vastailivat kärsivällisesti kaikenlaisiin kysymyksiin, joita nuoret esittivät. Varsinkin poikia tuntui robottien maailma kiinnostavan ja he esittivät kysymyksiä runsaasti.
Yrityksen edustajat kertoilivat mukavasti myös paitsi omasta yrityksestään niin myös työelämästä yleensä, esim. kesätyöpaikkojen merkityksestä. Siitä erityiset isot kiitokset.

Kaiken kaikkiaan yritysvierailu oli mielestämme erittäin hieno tilaisuus nuorille nähdä ja kokea uutta ja saada konkreettista tarttumapintaa oikeaan työhön.

Vierailijoiden puolesta kirjaili:
Maarit Mikkola  vanhempainyhdistyksestä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *