Robocup junior Finland Oulu 14- 16.5 2014

imagePohjois-Hervannan koululta osallistui 13 oppilaan innokas kilpailujoukkue Robocup junior Finland 2014 kilpailuihin.  Kilpailu järjestettiin Oulun yliopistolla.  Koulultamme osallistui joukkueita alkeistanssi sarjaan sekä sumorobotti sarjaan.  Matkustimme Ouluun Helsingistä tulleen Kallahden koulun joukkueiden seurassa. Avajaisten jälkeen kilpailut alkoivat ja ensimmäisenä kilpailupäivänä sumorobottijoukkueen Kevin ja Rody kilpailivat useita otteluja kovia vastustajia vastaan. Ottelut olivat hienoja, mutta  suoritus ei aivan riittänyt jatkoon seuraavalle päivälle. Alkeistanssijoukkue Marttakerho+robot aloitti myös ensin harjoituksilla ja haastattelulla sekä sitten kilpailusuorituksella. Esitys oli todella hieno ja Iiris, Khue, Sanna, Elina, Venla, Mia-Maria ja Saaga olivat tyytyväisiä. Tutustuimme myös muihin kilpailulajeihin sekä erilaisiin robottipajoihin.

Toisena päivänä kilpailut jatkuivat ja toinen tanssijoukkue Tanssijat pääsi suorittamaan kilpailuesityksensä. Merjema, Safia, Annika ja Katariina sekä robotti esittivät loistavan tanssin.

imageKilpailut päättyivät päättäjäisiin sekä palkintojen jakoon. Marttakerho + robot palkittiin Reilu joukkue palkinnolla! Joukkue oli tuomariston mielestä erityisen positiivinen ja reipas sekä käyttäytyi esimerkillisesti sekä kannusti muita hyviin suorituksiin.

Kilpailumatka oli hieno kokemus. Kilpailuissa oli 130 joukkuetta kouluista eri puolilta Suomea. Saimme kilpailuissa paljon uusia ystäviä sekä tutustuimme muihin robottiharrastajiin Suomessa.

Yhteistyössä mukana: Pohjois- Hervannan koulun tuki ry., Innokas, TTY, Robotiikka yhdistysTAMK, Fastems, Pemamek.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *