Teknologiapäivä teknisen työn 9. lk. ryhmälle

Teknisen työn 9. lk.valinnaisryhmä sai viettää mukavan teknologiapäivän Teknologiateollisuus ry:n kutsumana.
Ensimmäinen vierailukohde oli Kalmar Oy, jossa tuotepäällikkö Jukka Ristimäki esitteli yhtiön toimintaa.

Kalmar on osa Gargotec yhtiötä, jolla on yli 5200 työntekijää ympäri maailmaa.Kalmar Oy:n päätuotteita ovat automaattiset satamat ja konttilukit. Tampereella Hervannassa sijaitsee tuotekehitys ja testaustoiminta. Tuotantoa on mm. Puolassa.

Pääsimme myös tutustumaan testikenttään ja näkemään valtavan hienoja konttilukkeja.

Päivä jatkui vielä Tredulla, jossa tutustuimme CNC- työstökoneisiin sekä hitsaus ja levypuolen koneisiin. Oppilaille esiteltiin myös opintomahdollisuuksia ammattiopistolla mm. Tredun opiskelijoiden hienoilla esimerkeillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *